OTS 2018

Oldtimer treffen Sinderen pakt groots uit!

Zondag 3 juni 2018 is het weer zover, Oldtimer treffen Sinderen organiseert weer haar jaarlijkse evenement. Auto’s, motoren en trekkers verzamelen zich weer aan de Kasteelweg, behalve voertuigen zal er nog veel meer te zien zijn, Het word dit jaar een dagje uit voor de hele familie!

Zoals ieder jaar zullen de voertuigen ‘s morgens starten met een toertocht door de prachtige omgeving van Sinderen. Vanaf 12.00 uur druppelen de voertuigen weer binnen, en de deelnemers zullen hun prachtige exemplaren tentoonstellen op het terrein.

Maar er is nog meer! De hele dag door zijn er demonstraties te zien, er zullen verschillende grondbewerkings- werktuigen te zien zijn, en dit jaar word de nadruk gelegd op aardappels.

Ook word er dit jaar een grote hobby en streekproducten markt gehouden, waar van allerlei producten, en hobby’s tentoongesteld, maar ook te koop zijn. Zeker de moeite waard om hier eens rond te kijken. De kinderen zullen deze dag ook niets te kort komen! Als mama en papa aan het genieten zijn van de oldtimers, kunnen zij zich vermaken in een grote speeltuin! Er zal o.a. een springkussen, skelterbaan, zandbak en glijbaan zijn. Maar dit is nog niet alles, de kinderen zullen een duik kunnen nemen in een echte stro-jacuzzi! Wie wil dit nu niet? Maar voor de echte stoere jongens en meiden zal er weer gazonmaaier trekkertrek zijn, en zullen dit zelf gratis kunnen proberen!

Wat u zeker moet zien zijn de jongens van het achterhoekse trekkerdans team! 4 personen hebben een dans ingestudeerd, en wel met hun trekkers! Na maanden lange voorbereiding zullen zij hier hun optreden verzorgen. Dit moet u zeker zien!

Op het terras kunt u verder genieten van al dit moois, en de gehele dag door luisteren naar live muziek van de akoestische band GRUVA! Maar het spektakel van deze dag word het afsluitende optreden van een live band. Deze word binnenkort bekend gemaakt. Auto Westerveld zal dit jaar met aantal prachtige oldtimer Opels aanwezig zijn. Ook zullen hun aanwezig zijn met een stand, en voor u klaar staan.

We hebben besloten om het evenement voor deelnemers gratis te maken. Zonder deelnemers immers geen evenement.

Wilt u deelnemen aan het aan dit prachtige evenement? Dat kan! Inschrijven is mogelijk via onze website, maar is op de dag zelf ook nog mogelijk.

Het terrein is voor bezoekers geopend vanaf 10 uur.

 

Entree voor bezoekers bedraagt 3 euro. Kinderen tot 12 jaar gratis.