Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oldtimer Treffen Sinderen 2019

2 juni 2019 @ 10:00 - 17:00

€3

Oldtimer treffen Sinderen viert haar 20 jarig jubileum!

Op zondag 2 juni 2019 vind de 20e editie van het oldtimer treffen Sinderen plaats, En dit word groots gevierd!
Wat vroeger begon als kleine toerrit, in de loop der jaren steeds groter werd, is er nu een heus oldtimer festival ontstaan.

De weide achter de Sinderense Kapel verandert 2 juni weer in een prachtig dagje uit voor de hele familie, Oldtimers, Live muziek, Kindervermaak, Hobbymarkt en ga zo maar door.

’s morgens wordt er begonnen met toertochten voor de deelnemers door het mooie gebied rondom Sinderen. Rond de middag zullen de eerste deelnemers weer binnenkomen, waarna zij hun prachtige voertuigen een plaatsje geven op het terrein, zodat u het in alle rust eens kunt bekijken.
Auto’s, brommers, motoren, trekkers en vrachtwagens, voor ieder is er wat moois bij!

Maar er is nog veel meer, de gehele dag is er van alles te zien. Er word een echt boerenerf na gebouwd. Hier laten we zien wat er vroeger op en rondom een boerenerf gebeurd. Er zal o.a. Een hooilier gedemonstreerd worden, geen idee wat een hooilier is ? Kom het bekijken! Maar denk ook eens aan hoe de “was” vroeger gedaan werd, wij laten het zien! En nog veel meer.

Ook is er weer de grote hobby en streekproducten markt. Vele hobbyisten en makers van streekproducten willen graag hun spullen aanbieden, en laten zien wat ze gemaakt hebben. Het aanbod zal zeer divers zijn! Wilt u hier aan deelnemen? Dan kunt u de benodigde informatie op onder genoemde website vinden.

Om er een mooie dag van te maken voor de hele familie hebben we  voor de kinderen ook zeer veel te beleven. Een springkussen, zandbak, skelter parcours, en ga zo maar door. Net zoals afgelopen jaren zal het team van de potige sleepwagen ook op het evenement aanwezig zijn! Zij verzorgen demonstraties grasmaaier trekkertrek, maar ook voor de kinderen zelf is er de mogelijkheid om het een keer te proberen. Ook mag er met eigen zitmaaier mee worden gedaan. Deze vereisen wel een paar kleine aanpassingen, die te vinden zijn op de website.

Bent u in het bezit van een oldtimer, en wilt u graag deelnemen? Dan kunt u zich inschrijven via onze website, aanmeldingen op de dag zelf zijn ook mogelijk. Deelname is gratis!
Het terrein is voor publiek geopend vanaf 10 uur. Entree 3 euro, kinderen tot 12 jaar gratis.

Gegevens

Datum:
2 juni 2019
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€3

Organisator

Oldtimer Treffen Sinderen
Site:
https://www.oldtimertreffensinderen.nl

Locatie

D’n Huusboer
Kasteelweg 1
Sinderen, Nederland
+ Google Maps