Oldtimer Treffen Sinderen 2017

Zondag 4 juni vond voor de 18e keer het oldtimer treffen in Sinderen plaats. Op de prachtige locatie, het terrein van de ”huusboer” verzamelden er vele tractoren, auto’s, en aantal motoren. Vele bezoekers hebben al dit moois bewonderd.

’s morgens reden de voertuigen een toertocht door de prachtige Achterhoek, rond de klok van 13:00 uur waren de meeste oldtimers weer op het terrein. Hier was ook van alles te zien en te beleven.

Er werden verschillende demonstraties gegeven met als thema: grondbewerking van vrogger. Denk hierbij aan ploegen, eggen, mest strooien en ga zo maar door. Ook waren er verschillende kraampjes met hobby en streek producten uit de regio. Onder andere was er een beeldhouwer die zijn vakmanschap hier demonstreerde.

De kinderen hebben zich ook volop vermaakt, zo konden zij zich uitleven op de skelterbaan, of een duik nemen in de stro-jacuzzi, natuurlijk stond er ook een springkussen en een zandbak. Het team van de potige sleepwagen was dit jaar ook weer aanwezig, alle kinderen mochten zelf een keer met een gazonmaaier proberen om de sleepwagen zo ver mogelijk te trekken.

Het hoogtepunt van de dag was de trekkerdans. 4 personen met hun trekkers hadden een dans ingestudeerd, die zij voor het eerst aan het publiek hebben laten zien. Vele mensen hebben hier aandachtig naar gekeken, en naar afloop volgde er een groot applaus!

Kortom, het was weer een leuke, interessante en vooral gezellige dag. Op naar 3 Juni 2018.

https://www.flickr.com/photos/janbarnier/sets/72157682419671021
https://www.facebook.com/AladnaFm/videos/1376355112456105/