Oldtimer Treffen Sinderen 2018

Zondag 3 juni vond voor de 19e keer het oldtimer treffen in Sinderen plaats. Op de prachtige locatie, het terrein van de ”huusboer” verzamelden er vele tractoren, auto’s, en aantal motoren. Vele bezoekers hebben al dit moois bewonderd.

’s morgens reden de voertuigen een toertocht door de prachtige Achterhoek, rond de klok van 13:00 uur waren de oldtimers weer op het terrein. Hier was ook van alles te zien en te beleven.

Er werden verschillende demonstraties gegeven met als thema: grondbewerking van vrogger. Dit jaar lag de nadruk op aardappels, van poten tot rooien en alles wat daar bij komt kijken. Ook waren er verschillende kraampjes met hobby en streek producten uit de regio.

De kinderen hebben zich ook volop vermaakt, zo konden zij zich uitleven op de skelterbaan, of een duik nemen in de stro-jacuzzi, natuurlijk stond er ook een springkussen en een zandbak. Het team van de potige sleepwagen was dit jaar ook weer aanwezig, alle kinderen mochten zelf een keer met een gazonmaaier proberen om de sleepwagen zo ver mogelijk te trekken.

Ook dit jaar stond het trekkerdans team klaar, 4 personen met hun trekkers hadden een dans ingestudeerd, die zij voor het eerst aan het publiek hebben laten zien. Vele mensen hebben hier aandachtig naar gekeken, en naar afloop volgde er een groot applaus!

Overdag was er eerst live muziek van Gruva Acoustic Band en als afsluiter was Tribute To CCR aanwezig, een cover band van “Creedence Clearwater Revival”!

Kortom, het was weer een leuke, interessante en vooral gezellige dag!

Wij genieten nog na van de fantastische dag, maar ondertussen starten de voorbereidingen voor de Dagtocht 9 september.
Op naar 2 Juni 2019 wanneer het 20e Oldtimer Treffen Sinderen gaat plaatsvinden.

Harrie Ligtvoet heeft ook een aantal foto’s gemaakt, daar zijn wij hem erg dankbaar voor!
De foto’s kun je vinden op de pagina “Media OTS 2018“.

Hier onder nog een paar linkjes naar bezoekers van ons evenement:
Bijzonder verhaal over de familie Heijink: http://trikker.nl/janettes-nabeschouwing-31/
Foto’s van Dick Tijken: Oldtimer Treffen Sinderen 2018 en van de bijzondere Stutz LeBaron Sedan
Auto Westerveld was ook aanwezig met nieuwe en oldtimer auto’s: https://www.facebook.com/AutoWesterveld/posts/1652918308163605