OTS 2019 Markt

Dit jaar hebben wij wederom een hobby en streekproducten markt tijdens het Oldtimer Treffen Sinderen, dit onderscheid zich ieder jaar weer vanwege zijn grote diversiteit aan producten.

Ook word er dit jaar een grote hobby en streekproducten markt gehouden, waar van allerlei producten, en hobby’s tentoongesteld, maar ook te koop zijn. Zeker de moeite waard om hier eens rond te kijken. De kinderen zullen deze dag ook niets te kort komen! Als mama en papa aan het genieten zijn van de oldtimers, kunnen zij zich vermaken in een grote speeltuin! Er zal o.a. een springkussen, skelterbaan, zandbak en glijbaan zijn. Maar dit is nog niet alles, de kinderen zullen een duik kunnen nemen in een echte stro-jacuzzi! Wie wil dit nu niet? Maar voor de echte stoere jongens en meiden zal er weer gazonmaaier trekkertrek zijn, en zullen dit zelf gratis kunnen proberen!
Het terrein is voor bezoekers geopend van 10.00 tot 17.00 uur en bevind zich op de Kasteelweg 1 in Sinderen.

Indien uw interesse hierdoor gewekt is om deel te nemen aan de hobby en streekproducten markt kunt u zich inschrijven via deze pagina.
Deelname is gratis, hiervoor krijgt u een standplaats, geen kraam of tafel.
U mag uiteraard zelf een kraam of tafel meenemen.
Mocht u dit niet hebben dan kunnen wij voor € 25,- een kraam verzorgen.
Omdat wij deze ook moeten huren, moet dit bedrag vooraf betaald worden.
Let erop dat u tijdens het inschrijven alle velden invult.

Mocht u extra informatie willen over de hobby en streekproducten markt dan gelieve een mail te sturen via onze contact pagina of bellen met A. Heijink 06-22799672.

Hopelijk tot ziens op de hobby en streekproducten markt tijdens het Oldtimer Treffen te Sinderen!

    Let op: wij sturen geen spam, je email adres is veilig opgeslagen.