OTS 2022

Op zondag 5 juni 2022 vind de 21e editie van het oldtimer treffen Sinderen plaats!
Wat vroeger begon als kleine tourrit, in de loop der jaren steeds groter werd, is er nu een heus oldtimer festival ontstaan.

De weide achter de Sinderense Kapel verandert 5 juni weer in een prachtig dagje uit voor de hele familie, Oldtimers, Live muziek, Kindervermaak en ga zo maar door.

’s Morgens wordt er begonnen met toertochten voor de deelnemers door het mooie gebied rondom Sinderen. Rond de middag zullen de eerste deelnemers weer binnenkomen, waarna zij hun prachtige voertuigen een plaatsje geven op het terrein, zodat u het in alle rust eens kunt bekijken.
Auto’s, brommers, motoren, trekkers en vrachtwagens, voor ieder is er wat moois bij!

Maar er is nog veel meer, de gehele dag is er van alles te zien. Er wordt een echt boerenerf na gebouwd. Hier laten we zien wat er vroeger op en rondom een boerenerf gebeurd. Er zal o.a. Een hooilier gedemonstreerd worden, geen idee wat een hooilier is? Kom het bekijken! Maar denk ook eens aan hoe de “was” vroeger gedaan werd, wij laten het zien! En nog veel meer.

Ook is er weer de grote hobby en streekproducten markt. Vele hobbyisten en makers van streekproducten willen graag hun spullen aanbieden, en laten zien wat ze gemaakt hebben. Het aanbod zal zeer divers zijn! Wilt u hier aan deelnemen? Dan kunt u de benodigde informatie op onder genoemde website vinden.

Om er een mooie dag van te maken voor de hele familie hebben we voor de kinderen ook zeer veel te beleven. Een springkussen, zandbak, skelter parcours, en ga zo maar door.

Bent u in het bezit van een oldtimer, en wilt u graag deelnemen? Dan kunt u zich inschrijven via onze website, aanmeldingen op de dag zelf zijn ook mogelijk. Deelname is gratis!

Het terrein is voor publiek geopend vanaf 10 uur. Entree 3 euro, kinderen tot 12 jaar gratis.