OTS 2023

Op 4 juni vindt het jaarlijkse Oldtimer Treffen in Sinderen plaats. Het belooft een mooie dag te worden voor het hele gezin. Vele opgepoetste en patina oldtimers zullen te bewonderen zijn op de weide van de Huusboer.

’s Morgens zal een deel van de tractoren een prachtige toertocht door het mooie landschap van Sinderen en omgeving maken. Rond de middag zullen deze voertuigen terug komen, waarna ze ook hun voertuigen tentoonstellen voor het publiek.

Het thema is deze editie ”tractoren van voor 1950 en stationaire motoren”. Er zullen rondom dit thema de hele dag door verschillende demonstraties te zien zijn.

Dit jaar zal er weer een groot terras aanwezig zijn waar u, zoals wij dat in de Achterhoek zeggen ‘gemoedelijk’ kunt bijpraten en genieten. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen.

Bent u in het bezit van een oldtimer, en wilt u graag deelnemen? Deelnemers zijn vanaf 8:30 uur van harte welkom. Het evenement vindt plaats aan de Kasteelweg 1 in Sinderen. Vooraf inschrijven is niet nodig, aanmelden kan op de dag zelf. Deelname is gratis voor de bestuurder!

Het terrein is voor publiek geopend vanaf 10 uur. Entree 5 euro, kinderen tot 12 jaar gratis.