Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oldtimer Treffen Sinderen 2024

2 juni @ 10:00 - 17:00

€5

Op 2 juni 2024 vindt de komende editie van het Oldtimer Treffen in Sinderen plaats. Het thema is deze editie ”HOUT”. Hout speelt tot op de dag van vandaag een belangrijke rol in het agrarisch leven. Als bouwmateriaal of brandstof, maar ook voor gebruiksvoorwerpen als manden, bezems en klompen. Om van een boom bruikbaar materiaal te maken moet er worden geoogst, getransporteerd, gedroogd en bewerkt. Er zullen rondom dit thema de hele dag door verschillende demonstraties te zien zijn.

Vele opgepoetste en patina oldtimers zullen op de weide van de Huusboer te bewonderen zijn. Naast tractoren, auto’s en motoren, is er ook dit jaar extra aandacht voor stationaire motoren. ’s Morgens zal een deel van de tractoren een toertocht door het mooie landschap van Sinderen en omgeving maken. Rond de middag zullen deze voertuigen terug komen, waarna ook deze voertuigen tentoongesteld worden voor het publiek.

Er is een groot terras waar u, zoals wij dat in de Achterhoek zeggen ‘gemoedelijk’ kunt bijpraten en genieten. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen. Het belooft een mooie dag te worden voor het hele gezin.

Bent u in het bezit van een oldtimer, en wilt u graag deelnemen? Deelnemers zijn vanaf 8:30 uur van harte welkom. Het evenement vindt plaats aan de Kasteelweg 1 in Sinderen. Vooraf inschrijven is niet nodig, aanmelden kan op de dag zelf. Deelname is gratis voor de bestuurder!

Het terrein aan de Kasteelweg 1 te Sinderen is voor publiek geopend vanaf 10 uur. Entree 5 euro, kinderen tot 12 jaar gratis.

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€5

Organisator

Oldtimer Treffen Sinderen
Bekijk de site van Organisator

Locatie

D’n Huusboer
Kasteelweg 1
Sinderen, Nederland
+ Google Maps